top of page

4 jaar kwaliteitsvolle Vietnamese koffieIn februari 2018 startten we ons avontuur met als doel kwaliteitsvolle Vietnamese koffie tot bij jou te brengen. Na vier jaar perfectioneren van de kunst van de Vietnamese koffieteelt, zijn we trots op ons resultaat!

Zonder de loyaliteit van onze klanten zouden we niet staan waar we vandaag staan en daarom willen we het succes van onze koffieplantages en koffiebranderij met jullie vieren. Een welgemeende dankjewel aan al wie er van het prille begin bij was en ook aan iedereen die recent Belvico ontdekte. Lees graag verder als je meer wil te weten komen over onze 4-jarige verjaardag “giveaway”. We drinken een kopje op nog vele jaren (h)eerlijke koffie!


Wat vliegt de tijd als het leuk (en druk) is


Het is moeilijk te geloven dat we amper 4 jaar geleden begonnen met het planten, oogsten en branden van de meest verfijnde Vietnamese koffie. Wat een avontuur was het al!

Belvico is het resultaat van een mooie symbiose tussen een Vietnamese en een Belgische familie die het hun missie maakten om de kwaliteit van de Vietnamese koffie te verbeteren en de rest van de wereld te laten kennis maken met deze (h)eerlijke koffiesmaak.

Het Belvico verhaal startte in de Centrale Vietnamese Hooglanden waar Linh Nguyen zijn familie al generaties woont en waar hij Claudia De Brabandere ontmoette als ze met haar gezin in Vietnam woonde.“Terugblikkend op het leerproces waar toewijding centraal stond, zijn we in de wolken met de  kwaliteit die daaruit ontstaan is. Het grootste compliment is mensen te zien genieten van onze koffie.”

On top of the game


De koffiecultuur evolueert snel. In elke grootstad, zowel in Vietnam als in België, kan je op elke hoek van de straat wel een lekkere kop koffie drinken. Bij Belvico streven we ernaar om on top of the game te blijven qua trends en nieuwe technologiën.


De voorbije maanden bereikten we enkele mijlpalen waar we heel trots op zijn;

Onze Belvico koffie is nu ook verkrijgbaar in Europa! Met roots in België, was het een kwestie van tijd vooraleer onze Vietnamese bonen voet zouden zetten in het Westen.

Naast Vietnam heeft ook België -en buurlanden- een levendige koffiecultuur en we zijn enthousiast om ons steentje bij te dragen om die verder te doen bloeien. Belvico breidde de familie uit met nog een familielid; Tessa is een pure koffieliefhebber en zorgt ervoor dat onze unieke Belvico smaak op de Europese markt een plaats krijgt.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page