top of page

5 Redenen om voor Belvico Koffie te kiezen.


Robusta, arabica en Blend premium koffie
Premium koffie

Bij Belvico, doen we graag de dingen die goed voelen voor ons. Alles wat we doen komt vanuit de juiste intenties. We houden ervan om alles zo eenvoudig mogelijk te houden terwijl we groot blijven dromen.

Het is onze missie om de wereld laten kennismaken en proeven van Vietnamese koffie.


We zijn trots op de relaties die we hebben opgebouwd. We nemen de tijd om te luisteren en leren van onze koffie boeren, verdelers, klanten en iedereen tussenin.


Als dynamisch en vooruitstrevend bedrijf willen we groeien terwijl we trouw blijven aan onze waarden.


RespectSamen weten we meer dan alleen.

Wederzijds respect voor iedereen in de Belvico-familie is een van onze belangrijkste waarden. We spannen ons actief in om onbevooroordeeld te blijven, te luisteren naar en te leren van elke persoon die betrokken is bij het koffiezetproces, zodat we samen kunnen blijven bloeien.

Het respect dat we voor u, onze trouwe klanten, hebben, wordt weerspiegeld in ons voortdurende onderzoek om het beste uit onze koffiebonen naar boven te halen, zodat u op elk moment kunt genieten van een kopje authentieke, Vietnamese koffie.


Samenwerking


Voor ons is er geen "ik" in "team". We kozen ervoor om nauw samen te werken met lokale koffieboeren in Lam Dong, die als experts in hun vakgebied worden beschouwd en de Belvico-filosofie volledig ondersteunen. Ze begrijpen en volgen onze strenge eisen - van boon tot kopje - zodat we u premium koffie kunnen aanbieden.

Alle processen, van het planten van de bonen tot het oogsten, branden en distribueren van onze koffie, worden nauwlettend gevolgd. Lees hier meer over hoe we de dingen op onze manier doen.


Integriteit


Vanaf het begin hebben we ons bezig gehouden met directe handel. Aangezien onze mede-oprichter en directeur Linh uit een lange lijn van lokale koffieboeren komt, voelde dit heel natuurlijk.

Door de tussenpersoon weg te laten, werken we rechtstreeks samen met lokale boeren, zoeken we voortdurend naar manieren om de werkomgeving te verbeteren en zorgen we ervoor dat elk lid van de Belvico-familie een eerlijk deel van de winst krijgt.

Door directe handel kunnen we de kwaliteit van onze bonen controleren. We geven voedselveiligheid de aandacht die het nodig heeft. Wist je dat al onze nieuwe koffiegewassen worden getest in een onafhankelijk foodlab?

Door dit niveau van transparantie te behouden, blijven we altijd naar het beste streven.


Uitmuntendheid


Voor ons is "goed" gewoon niet goed genoeg. We leven volgens de woorden: als we er niet van houden, verkopen we het niet! En we proberen uw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er zijn een paar manieren om aan onze premium koffie te komen:

Shop online en bestel uw gewenste melange en hoeveelheid in slechts een paar klikken

Geniet van de voordelen van een koffie-abonnement van 6 of 12 maanden waarbij u niets anders hoeft te doen dan achterover leunen, ontspannen en wachten tot wij uw koffie naar u brengen. Jij hebt de leiding!

Bezoek een van de vele, lokale winkels om je Belvico-bonen te halen.


Vertrouwen


Vertrouwen is de basis waarop ons merk is gebouwd. We zijn open, integer en eerlijk in wat we zeggen. Dit komt tot uiting in onze keuze voor directe handel, deelname aan een circulaire economie, onze inspanningen om groen te worden en het wederzijdse vertrouwen dat bestaat tussen de familie Belvico en haar trouwe klanten.


We zijn jullie allemaal zo dankbaar en trots dat we zo ver zijn gekomen om de dingen op onze manier te doen. We hopen dat het delen van onze waarden verhelderend is geweest en dat u blij bent om voor Belvico-koffie te kiezen!


We zijn altijd blij om van je te horen, dus zorg ervoor dat je contact met ons opneemt op Facebook, Instagram of door deze e-mail te beantwoorden!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page